بازدید از منزل خانواده دارای دو معلول توسط مسئولین شهرستان شاهین دژ

رئیس بهزیستی شاهین‌دژ به همراه فرماندار شهرستان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین‌دژ، بخشدار مرکزی و رئیس دفتر امام جمعه، با حضور در منزل یکی از خانواده‌های تحت پوشش که دارای دو فرزند معلول هستند، ضمن دیدار و گفت‌وگو با اعضای خانواده، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای آنان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی شاهین دژ؛

در این بازدید، مسئولان شهرستان بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از خانواده‌های دارای معلولیت تأکید کردند و با اشاره به جایگاه ارزشمند این خانواده‌ها در جامعه، بر تلاش مشترک دستگاه‌های اجرایی برای رفع بخشی از مشکلات معیشتی و درمانی آنان قول مساعد دادند.  

مهری داداشیان رئیس بهزیستی شاهین‌دژ با بیان اینکه حمایت از خانواده‌های دارای چند معلول از اولویت‌های اصلی این سازمان است، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با همکاری سایر نهادها، خدمات توانبخشی، حمایتی و معیشتی بیشتری در اختیار این خانواده‌ها قرار گیرد.

در پایان این دیدار، مسئولان شهرستان ضمن دلجویی از خانواده یاد شده، بر استمرار چنین بازدیدهایی و پیگیری مشکلات اقشار آسیب‌پذیر تأکید کردند.  

کد خبر 158280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد